tanssi.rajapinta

Tanssija. Opettaja. Arttu Artkoski

Kevättä odotellessa

Ajallisesti edessä siintää kevät ja kesä. Maaliskuu on ollut aika hiljaista ja jatkuu myös sellaisena, varsin yksäripainotteista ollut opetuksellisesti. Viimeisellä viikolla torstaina menen käymään Jyväskylässä, katsellaan chacareran perusteita siellä.

Huhtikuu alkaa Helatangolla Orivedellä, Pääsiäinen vietetään perjantaista maanantaihin tangon merkeissä Oriveden opiston tiloissa. On tunteja ja tansseja, eiköhän siinä saada pahimmat tangopaineet purettua noiden päivien aikana.

Huhti- ja toukokuun Artun tanssihuone Armonkalliolla on pois käytöstä. Katsellaan mitä siihen kohtaan keksitään muuta kivaa. Ainakin ajatuksen asteella on torstaisin (tulevan) praktikan yhteydessä miettiä jotain ohjauksentapaista, mutta se on vielä tosiaan vasta mietinnässä.

Kesäksi on sitten Carina taas tulossa Suomeen. Meillä on joitakin varauksia jo kesälle olemassakin, mutta vielä on tilaakin. Carina on tällä tietoa olemassa Suomessa syyskuun loppuun asti, joten syksyn alkuunkin ehtii vielä varaamaan opetuksia, jos semmoiselle on halua ja tarvetta.

Näillä miettein kesää kohti.

Arttu

No comments yet»

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: