tanssi.rajapinta

Tanssija. Opettaja. Arttu Artkoski

Syksyn tultua

Niinpä vain kevät meni, kesä meni ja syksy tuli. Josko taas jotain ajatuksia jaettavaksi olisi.

Tätä kirjoittaessani lokakuussa kävin juuri eilen Turussa, ensimmäistä kertaa tangon merkeissä muuten, vihdoinkin. Siellä oli cross-over-tanssitapahtuma, jossa eri seuratanssilajit kokoontuivat saman tapahtuman alle oppimaan ja lopuksi tanssimaan. Kävin opettamassa päivällä arkkutangoa, valitettavasti flunssakunto ei riittänyt iltabileisiin katsomaan millainen oli ilo tansseissa. Tunneilla oli hiano fiilis, mukava porukka. Tarttee poiketa toistekin..

Tulevasta sen verran voinen tässä kohtaa kertoa, että lokakuun viimeisenä viikonloppuna menen Orivedelle opettamaan argentiinalaisen tangon alkeiskurssin, tätä kirjoitettaessa siellä on näemmä vielä neljä paikkaa jäljellä. No jopas, melkein täysi ryhmä jo, tulee mukava viikonloppu sielläkin varmasti.

Marraskuun ensimmäinen viikonloppu kuluu sujuisasti Kuopiossa, Tango Alegria järjestää siellä perjantaista sunnuntaihin tiukan tangorutistuksen, ja kutsuivat minut sinne opettamaan. Ilo on jälleen lähteä Kuopioon tangoilemaan.

Marraskuun toinen viikonloppu on myös alustavasti varattu. Laitan siitä tänne tiedon kun se on varmistettu.

Tampereella on menossa Tango aMoroson syyskausi. Minä aloitin kakkosryhmän kanssa opettamalla heitä syyskuun ajan torstai-iltaisin. Lokakuun alussa meille tulivat Raimund ja Daniela Berliinistä, ja Pasi ja Maria lähtivät käymään Buenos Airesissa. RyD ovat siis nyt pari kuukautta meidän PyM. He ottivat myös hellään huostaansa torstain kakkosryhmän, joten minullakin on mahdollisuus välillä käydä tunneilla, mikä ilo. Viime torstaina sain seurata melkein koko tunnin, jiihaa!

Jaahas, nyt asetun kirjan pariin nauttimaan sunnuntaiaamupäivän lopusta. Menossa Frank Herbertin Dyyni-trilogian ensimmäinen osa, klassikon kertaus piiiiitkästä aikaa. Satuin löytämään kaikki osat kerralla kirjastosta, jess..

No comments yet»

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: